EOT: MHTE 10 39 K 11 3K 03576 0 0

KAMERS

Onze drie stijlvolle kamers zijn een oase van rust en combineren een strakke architectonische vormgeving met modern comfort. Alle kamers beschikken over een eigen terras met directe toegang tot de olijfgaard, een dakterras met een prachtig uitzicht, een riante badkamer met een binnen- en buitendouche alsmede een gescheiden toilet. Airconditioning, koelkast en internet zijn vanzelfsprekend in elke kamer aanwezig. Een televisietoestel stellen wij graag ter beschikking. 's Ochtends serveren wij een uitgebreid ontbijt met verse regionale producten. Een theefaciliteiten en een Nespresso-apparaat zijn beschikbaar in de kamer. Zorgt ons grote, door olijfbomen omgeven zwembad voor een aangename verfrissing.

Omwille van de brandveiligheid en ter bescherming van niet-rokers is roken in de kamers en op het perceel niet toegestaan.

BESCHIKBAARHEID

Voor beschikbaarheid en prijzen kunt
u contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres.

info@niriida.com

Kamilari vindt u ook bij Google Maps.

GPS-coördinaten: 35.03465, 24.79714

LOCATIE

Het Niriida House ligt in een schitterende olijfgaard op een van de in totaal drie heuvels van het pittoreske dorpje Kamilari, op ongeveer 65 km afstand van de luchthaven in Heraklion.

Kamilari is vanwege de centrale ligging een ideale uitvalsbasis om de zuidkust van Kreta te verkennen. De stranden en diverse bekende bezienswaardigheden, zoals de opgravingen Festos en Agia Triada, zijn eenvoudig te voet of met de auto te bereiken. Dit geldt ook voor de diverse tavernes en kafenions die zich rondom het dorpsplein van Kamilari bevinden.

GALERIJ

OVER ONS

Midden in een olijfgaard werd in maart 2011 het Niriída House gebouwd.

Op een schilderachtige locatie met uitzicht op zee en de bergen bieden wij u diverse mogelijkheden voor een afwisselende

en ontspannen vakantie aan de zuidkust

van Kreta.

Niriída is de benaming voor de op twee na grootste maan van de planeet Neptunus.

De maan is genoemd naar de Nereïden, de vijftig schone dochters van de zeegod Nereus en zijn  echtgenote Doris. Net als hun moeder waren zij zeenimpfen.

Wij verheugen ons op uw bezoek!

CONTACT

NIRIIDA HOUSE

Bed & Breakfast

Ulrike Mickan + Jörg Horstmann

Kamilari 98

70200 Timbaki – Kreta

Griekenland

Tel. 0049 160 90 51 79 20

www.niriida.com

"Study nature|

love nature|
stay close to nature.

It will never fail you."

Frank Lloyd Wright · Architekt

CONTACT

WETENSWAARDIGHEDEN

OVER ONS

FOTOGALERIJ

LOCATIE

KAMERS

PRIJZEN

BOEKINGEN

COLOFON

NIRIIDA HOUSE · KAMILARI 98 · TIMBAKI / KRETA · TEL 0049 160 90 51 79 20  · INFO@NIRIIDA.COM